Patrick Dijkshoorn

Patrick Dijkshoorn

GeestenVrij

In het werk met GeestenVrij is omdenken een van mijn drijfveren. Het creëert namelijk mogelijkheden en kansen!

Wie wij zijn

Wij, Patrick Dijkshoorn en Eefje Jacobs, weten als geen ander hoe het is als je voor het eerst in aanraking komt met de geestenwereld. Je weet echt niet wat je overkomt als je een geest zo  vanuit het niets ineens voor je ziet staan. Of als er allemaal vreemde dingen gebeuren in je huis die je niet kunt verklaren. Zo gingen bij ons weleens lampen of de radio vanzelf aan. Al vroeg in onze jeugd hebben wij dit frequent meegemaakt. Zo leerde wij ook om op een aardse manier met deze gebeurtenissen en de geesten om te gaan. En eigenlijk best wel heel eenvoudig door met ze te gaan praten en te vragen wie ze zijn. In het begin was het voor ons ook best wel heel lastig want onbekend maakt onbemind. Nu zijn wij er ontzettend dankbaar voor dat wij al vroeg in aanraking zijn gekomen met de geestenwereld.

Onderscheid maken

Doordat wij op jonge leeftijd al met geesten hebben leren omgaan en communiceren, kunnen wij goed onderscheidt maken tussen de verschillende soorten energieën zoals; blauwdrukken van mensen, leylijnen, wateraders, overleden dierbaren, positieve en negatieve geesten. Met deze ervaring zijn wij ervan overtuigd dat een respectvolle aardse benadering rondom de materie van energieën en geesten je de mooiste resultaten bereikt.

In 2012 zijn wij beide afgestudeerd als Psycho-Energetisch Therapeut. Vanuit deze studie kunnen wij in onze trajecten gerichte ondersteunende begeleiding aanbieden. De begeleiding kan worden aangeboden op het gebied van intuïtieve, energetische en spirituele ontwikkeling. Binnen deze begeleiding geven wij praktische inzichten in het beter leren omgaan met de verschillende soorten energieën en gevoelens. Denk hierbij aan de energie van geesten, de emoties rondom de dood, gevoelens van nabestaanden, energie vanuit de omgeving en/of van jezelf.

Eefje Jacobs

Eefje Jacobs

GeestenVrij

In het werk met GeestenVrij is de persoonlijke groei van mensen bijzonder om te zien. Geloof in jezelf!

Top