Home / Over ons

Over ons

Patrick Dijkshoorn 1976
eefje-jacobs
Eefje Jacobs 1983

Wij zijn Patrick en Eefje, een duo die al jaren samenwerkt op het gebied van geesten verwijderen en de begeleiding daar rond omheen. Wij leren mensen onder andere deze onbekende materie beter te begrijpen. Van jongs af aan zien, horen en voelen wij de aanwezigheid van overleden mensen. Dit hebben wij in onze jeugd vaak als onprettig en lastig ervaren. Want zeker op jonge leeftijd maakt onbekend vaak ook onbemind.

Wij hebben door alle jaren heen, natuurlijk ook met vallen en opstaan, met de materie van geesten leren omgaan. Als je voor het eerst met geesten in aanraking komt is dit eigenlijk wel heel bijzonder. Het is dan ook niet zo gek dat je heel gemakkelijk gaat ‘zweven’ en buiten jezelf gaat leven. Alleen de ervaring leert ons dat het erg belangrijk is stevig met beide voeten op de grond te blijven staan. Door te gaan zweven verlies je al snel het overzicht en de realiteit uit het oog. De benadering van geesten doen wij dan ook altijd op een luchtige en aardse manier.

Werken met geesten is een complexe zaak

Ons werk met geesten is een complexe zaak, doordat je direct te maken krijgt met de verschillende soorten energieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de energie van overleden personen, de emoties rondom de dood,  gevoelens van nabestaanden en/of de energie van de omgeving. Daarom is een nuchtere benadering van essentieel belang, het zorgt ervoor dat we alert blijven in het werk dat we doen. Hierdoor zijn wij in staat de verschillende aspecten van de materie goed te onderscheiden. Door deze werkwijze kunnen wij de problemen snel in kaart brengen en zijn wij eenvoudig instaat contact te leggen met de aanwezige overledenen (geesten). 

Wij werken als team door heel Nederland doordat wij aan huis komen kunnen wij zowel het aardse als energetische begeleiding een centrale rol laten spelen. Op deze manier bereiken we de mooiste resultaten en daarmee de oplossing van het probleem. 

Top