Home / Over ons

Over ons

patrick dijkshoorneefje-jacobsWij zijn Patrick en Eefje, een duo dat al jaren samenwerkt op het gebied van geesten verwijderen en de begeleiding daar omheen. Naast het verwijderen van geesten leren wij mensen onder andere deze onbekende materie beter te begrijpen. Van jongs af aan zien, horen en voelen wij de aanwezigheid van overleden mensen. Dit hebben wij in onze jeugd vaak als onprettig en lastig ervaren. Want zeker op jonge leeftijd maakt onbekend vaak ook onbemind. 

Wij hebben door alle jaren heen, natuurlijk ook met vallen en opstaan, met de geestenwereld leren omgaan. Als je voor het eerst met geesten in aanraking komt is dit eigenlijk wel heel bijzonder. Het is dan ook niet zo gek dat je heel gemakkelijk gaat ‘zweven’ en buiten jezelf gaat leven. Alleen de ervaring leert ons dat het erg belangrijk is stevig met beide voeten op de grond te blijven staan. Door te gaan zweven verlies je al snel het overzicht en de realiteit uit het oog. De benadering van geesten doen wij dan ook op een nuchtere en aardse manier.

Psycho-Energetische Therapie

In 2012 zijn wij beide afgestudeerd als Psycho-Energetisch Therapeut. Vanuit deze studie kunnen wij gerichte begeleiding aanbieden op het gebied van intuïtieve, energetische en spirituele ontwikkeling.  Binnen deze begeleiding geven wij praktische inzichten in het beter leren omgaan met de verschillende soorten energieën. Denk hierbij aan de energie van overleden personen, de emoties rondom de dood, gevoelens van nabestaanden, energie vanuit de omgeving en/of van jezelf.

Een aardse benadering vinden wij van essentieel belang; het zorgt ervoor dat we alert blijven in het werk dat we doen. Hierdoor zijn wij in staat de verschillende aspecten van deze materie goed te onderscheiden. Door deze werkwijze kunnen wij de problemen snel en overzichtelijk in kaart brengen en leggen wij eenvoudig contact met de aanwezige overledenen (geesten).

Voor een praktijkconsult, locatie Zeist, maak je een afspraak met Patrick Dijkshoorn. Tevens is het mogelijk dat één van ons bij je thuis komt voor begeleiding in je spirituele ontwikkeling. Verder werken wij, door middel van een locatiebezoek, als team door heel Nederland. In al ons werk laten we zowel het aardse als de energetische begeleiding een centrale rol spelen. Op deze manier bereiken we de mooiste resultaten en komen daarmee tot de oplossing van het probleem.

Top