Patrick Dijkshoorn

Patrick Dijkshoorn

GeestenVrij

In het werk met GeestenVrij is omdenken een van mijn drijfveren.
Dit creëert namelijk mogelijkheden en kansen.

Wie zijn wij

Wij, Patrick Dijkshoorn en Eefje Jacobs, weten als geen ander hoe het is als je voor het eerst in aanraking komt met de geestenwereld. Je weet niet wat je overkomt als je een geest ineens voor je ziet staan. Of wanneer er allemaal vreemde dingen in je huis gebeuren die je niet kunt verklaren.

Al vroeg in onze jeugd hebben wij dit frequent meegemaakt. Wij hebben geleerd om op een aardse manier met deze gebeurtenissen om te gaan. En kwamen erachter dat dit best wel heel eenvoudig is. Gewoon door met de geesten te gaan praten en te vragen wie ze zijn. In het begin was het voor ons best wel lastig omdat dit een vrij onbekend terrein is, waar mensen niet zo makkelijk over praten. Nu zijn wij ontzettend dankbaar, dat wij al vroeg in aanraking zijn gekomen met de geestenwereld.

Communiceren met geesten

Doordat wij op jonge leeftijd al met geesten hebben leren omgaan en communiceren. Kunnen wij goed onderscheidt maken tussen de verschillende soorten energieën zoals; blauwdrukken van mensen, leylijnen, wateraders, overleden dierbaren, positieve en negatieve geesten. Met deze ervaring zijn wij ervan overtuigd dat een respectvolle aardse benadering rondom deze materie, je de mooiste resultaten bereikt.

In 2012 zijn wij beide afgestudeerd als Psycho Energetisch Therapeut. Vanuit deze studie kunnen wij in onze trajecten ondersteunende begeleiding aanbieden op het gebied van intuïtieve, energetische en spirituele ontwikkeling. Binnen deze begeleiding geven wij praktische inzichten in het beter leren omgaan met de verschillende soorten energieën en gevoelens. Denk hierbij aan de energie van geesten, de emoties rondom de dood, gevoelens van nabestaanden, energie vanuit de omgeving en/of van jezelf.

Eefje Jacobs

Eefje Jacobs

GeestenVrij

In het werk met GeestenVrij vind ik de persoonlijke groei van mensen bijzonder om te zien. Geloof en vertrouw in jezelf!

Top