Cliënten vertellen

Goede hulp

4,0 rating
27 september 2018

Wij zijn ontzettend goed geholpen. Eefje en Patrick zijn op huisbezoek geweest bij mijn moeder. Ze leggen alles uit en nemen hier ook de tijd voor. Alles wat besproken is heeft ook plaatsgevonden. Wij kunnen alleen maar ontzettend opgelucht zijn, mijn moeder woont na een aantal lange moeilijke jaren, weer met plezier in haar woning. Hadden we maar eerder contact gehad met geestenvrij. Ook hun nazorg is ontzettend fijn.

Dave Spanjaard

Een fijn thuis

5,0 rating
19 september 2018

Toen ik in mijn nieuwe woning kwam wonen bleek ik slecht te slapen, en ik merkte dat er energieen in mijn woning aanwezig waren. Toen heb ik contact opgenomen met Patrick en Eefje. Naast dat bleek dat er meerdere entiteiten in de woning aanwezig waren bleek ik ook op een ‘knooppunt’ te wonen. Ze zijn langgekomen en hebben er voor gezorgd dat de entiteiten de woning hebben verlaten en het knooppunt is ‘dichtgegooid’. Eefje is daarna nog langsgekomen om te kijken of alles nog goed op z’n plek zat. Ik slaap weer rustig en heb geen last meer van aanwezigheid van enegrgieen (zoals ik het noem) in mijn woning. Het huis voelde nooit als mijn thuis en dat voelt het nu wel, er hangt nu een rust die er eerst niet was. Deze twee mensen zijn erg bijzonder en vormen een ijzer sterk team. Ze zijn professioneel, communiceren duidelijk, zorgen voor een zeer goede begeleiding en zijn transparant over de gekozen weg die wordt ingeslagen. Ik ben ze erg dankbaar voor het werk dat ze bij mijn thuis hebben verricht, want wat ik al zei. Mijn huis is mijn thuis geworden.

Maaike

Intuitieve ontwikkeling

5,0 rating
19 september 2018

Na mijn burnout ben ik op zoek gegaan nar mijn ware ik. Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn intuitieve ontwikkeling. Zo ben ik bij Eefje terecht gekomen. Ze heeft mij geholpen met het beiden van inzicht in mijn eigen ik, wie ben ik en waarom voel ik wat ik voel. Ik kwam erachter dat ik hoog sensitief ben en Eefje heeft mij begeleidt in het ‘hoe ga je daar mee om’. Door het ‘aan mezelf’ werken met haar ben ik tot veel inzichten gekomen. Iets dat therapie mij niet kon geven heeft het werken met haar mij wel opgeleverd, namelijk het geloof en vertrouwen in jezelf. Ik weet nu wie ik ben en waarom ik ‘zo ben’. En daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar.

Maaike

Bijzonder

5,0 rating
24 augustus 2018

Sceptisch was ik niet, maar wel behoudend. Want ja, het is toch moeilijk iets aan te nemen wat je zelf niet direct ervaart…
Toen Patrick en Eefje in mijn nieuwe huis stonden, en met elkaar communiceerden over wat zij meemaakten in de energie van het huis, was het zo ‘met de beide benen op aarde‘, dat ik me er erg rustig bij voelde. Het leek eigenlijk alsof ze een puzzel aan het oplossen waren: ‘Hoe zullen we dit aanpakken? Gewoon dichtgooien? Of toch anders?’ ‘Als we nou het hier openzetten, dan kunnen we het daar dichtdoen, en dan kan het allemaal daarheen gaan.’ Verbazend hoe ze over zulke niet-tastbare dingen op zo’n normale manier kunnen praten. Ja, waarom ook niet?
Ook kon ik bij ze met al mijn vragen terecht, al dan niet gerelateerd aan het huis, en dit heeft mij geholpen om zelf ook een stap te kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Ik ben van mening dat, mede dankzij hun bezoek, mijn ogen zijn geopend voor een rijkere wereld. Ik ervaar nu zelf ook meer dingen, de angst voor het onbekende ben ik kwijt, en ik zit in een stroomversnelling. Heel erg fijn om mij in bepaalde dingen bevestigd te krijgen (oh, ik zie dit echt! En ik merk wel degelijk iets qua energie!).
Patrick en Eefje hebben mij in het hele proces betrokken, laten voelen wat ik voel en mij hierin bevestigd en in mijn waarde gelaten. Dit vond ik erg fijn, dan ik zelf ook mocht meemaken.
En dan ook nog het verschil in het huis. Eerst voelde het niet van mij. Maar na hun bezoek mochten wij er eindelijk ook in, mede omdat er iets, of liever gezegd iemand, eerst een oplossing moest krijgen. Patrick en Eefje hebben hierbij geholpen en toen kwam er eindelijk ruimte voor ons in het huis.
Ook de nazorg was erg aangenaam. Eefje en Patrick zijn betrokken, weten wat ze doen, zijn ervaren en integer, behulpzaam en staan met beide benen op de grond. Ik hoop in mijn verdere persoonlijk ontwikkeling met hun begeleiding als de tijd daar is, nog meer stappen te mogen zetten. Voor nu: heel erg bedankt voor alle hulp, op persoonlijk vlak en met het huis. Ik heb er vertrouwen in dat we er uiteindelijk helemaal ons eigen stukje aarde van mogen maken.

Samantha

Eefje & Patrick bedankt!

5,0 rating
3 augustus 2018

We hebben al aardig wat mediums geraadpleegd voor ons poltergeist huis. Vrij snel keerde de onrust in alle hevigheid terug. Op een dag werd onze zoon (10 jaar) aan zijn enkels gepakt in zijn bed en in de gang aangesproken door een geest. Die sprak hem met een enge stem dwingend aan. Dat was het moment dat we besloten te zoeken naar goede Ghostbusters. We vonden Geestenvrij. We hebben gebeld en het voelde meteen betrouwbaar. Eefje stelde diverse vragen en schatte de situatie in. Vrij snel kwamen zij en Pratrick bij ons thuis. Wat een helden! Het is moeilijk te omschrijven wat ze precies hebben gedaan, maar ze hebben deze moeilijke puzzel opgelost & opgeruimd. Alles bleek door elkaar heen te lopen. Zo bleek er in het verleden sprake te zijn geweest van glaasje draaien. Wij als gezien hadden dat niet gedaan, maar een direct familielid wel. Een poort was opengezet en dit belastte uiteindelijk ons gezin. Gekkenhuis qua geesten! Ook was er een familielid overleden. Die was tijdens zijn leven geestelijk niet in orde. Een gewelddadig type. Hij was nog niet naar het licht gegaan, dus hij ging ons gezin na zijn dood 2 jaar lang stalken. Heftig! De gesprekken tussen hem en zijn kleinzoon (onze zoon) waren open, maar het was onwenselijk en onze zoon was doodsbang in zijn slaapkamer. Er was meer aan de hand. Een puzzel die Eefje en Patrick wisten op te lossen binnen 2,5 uur. Knap hoor! De stalker (familielid) bleef nog hardnekkig stalken en Patrick was nog één keer teruggekomen. Nu is hij vrijwillig naar het licht gegaan (hij werd opgehaald en ging vrijwillig mee). Wat een verademing! We zijn tot rust gekomen. Het huis voelt lichter aan. We voelen ons niet meer spichtig en begluurd. We kregen meer energie en ondernemen meer als gezin. Voorheen waren we alleen maar moe en snel uit balans. Patrick zei: “Dit huis is weer verkoopbaar. Het is geen spookhuis meer”, dus dat geeft ons een goed gevoel. We kijken nu rustig uit naar een andere woning. Mochten we ons droomhuis vinden, dan vragen we eerst Eefje & Patrick om hulp. Dan beginnen we daar met een schone lei.
Nogmaals bedankt voor jullie hulp!
Jullie hebben een einde gemaakt aan veel ellende en angsten (vooral bij onze zoon). Uit de grond van onze harten zeggen we het volgende: “Er zijn veel mediums, maar niet iedereen maakt waar wat ze zeggen te kunnen met hun gaven. Jullie maken het wel waar. Wat jullie doen is echt!”.

Harald, Mariëlle, Tristan & Isis
Don`t copy text!