Coaching

Als je eenmaal geesten en energieën waarneemt dan is de kans groot dat je dit onbewust op verschillende niveau’s altijd al hebt gedaan. De waarnemingen zijn dan toe te schrijven aan jou eigen persoonlijke intuïtieve ontwikkeling. In de coaching sessies ontdek je waarom je deze intuïtieve ontwikkeling doormaakt.

Ik begin de coaching altijd eerst met het luisteren naar jouw verhaal. Waarna ik je in een heldere en begrijpbare taal uitleg hoe de materie van geesten en energieën in zijn werking gaat. In de coaching sessies leer je onder andere hoe je kunt omgaan met de gevoeligheid voor de waarnemingen van geesten en verschillende soorten energieën. De sessies worden zowel op de praktijk als buiten in de schitterende omgeving van Zeist gegeven.

Doordat jezelf de materie beter leert te begrijpen, zal je vanzelf ook gaan zien dat je er op een eenvoudige manier mee kunt leren omgaan. Waar het onbekende en onbeminde gevoel steeds meer plaats zal maken voor herkenning en zelfvertrouwen. Centrale vragen die ik in de coachingsessies meeneem zijn hoe herken je het, waarom is het er en wat kun je er mee? 

Jouw mening

Ik wil graag je mening vragen over de website. Zou je voor mij de enquête willen invullen?