Psycho- Energetische Therapie

Psycho- Energetische Therapie is bedoeld voor iedereen die zichzelf intuïtief, energetisch en spiritueel beter wil leren begrijpen. In de begeleiding geef ik je praktische inzichten in het beter om leren gaan met je eigen energie als zowel de energetische energie. Deze vorm van begeleiden is daarom juist aan te bevelen voor iedereen die gevoelig is en veel invloeden vanuit de omgeving ervaart.

Het is een begeleidingsvorm die je helpt in de zoektocht naar psychisch en energetisch welzijn. De begeleiding baseert zich op de kennis en studie van intuïtieve, energetische en spirituele ontwikkeling. Dit in combinatie met counseling en methodieken zoals: het waarnemen, lezen en harmoniseren van het energieveld, de aura en chakra’s. Daarnaast werk ik met adem- en ontspanningstechnieken, toegepaste imaginatie (T.I.), dromen, tekeningen en ondersteunende gespreksbegeleiding.

Psycho-energetische therapie kan ik aanvullend ook inzetten bij psycho-sociale klachten zoals: onverwerkte trauma’s, stress, burn out, rouwverwerking, het begeleiden van energiegevoeligheid en ondersteuning in het verhelderen van persoonlijke processen. 

Als Psycho- Energetisch Therapeut ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie Stichting OPET onder registratienummer: 2012/082 en ZZP Nederland omtrent de
Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), registratienummer: 11065256.