Geesten verwijderen

GeestenVrij is gespecialiseerd in het oplossen van verschillende soorten problemen met geesten en energieën. Als je last hebt van geesten en energieën dan uit zich dit veelal in een innerlijk onrustig, onbekend en onbemind gevoel. Dit gevoel wordt nog eens extra benadrukt door de niet te verklaren waarnemingen die je doet. Denkend aan: het zien van schimmen op muren, verschillende voetstap en klop geluiden horen, een bedompte sfeer waarnemen of een niet te herleiden koude tocht voelen in huis. Allemaal factoren die indirect ervoor zorgen dat jij je niet meer prettig voelt in je eigen huis. 

Binnen GeestenVrij help ik je graag verder met:

  • De begeleiding van overleden dierbaren die nog aan het leven gebonden zijn.
  • Opheffen van invloeden van spellen als; glaasje draaien en het Ouija bord.
  • Neutraliseren van huizen of locaties waar een intense emotionele energie aanwezig is. Ontstaan door gebeurtenissen als oorlog, (zelf)moord of ongelukken.
  • Verwijderen van rest energieën (blauwdrukken) van mensen.
  • Het leren begrijpen van de materie geesten en energieën.
  • Verwijderen van geesten en energieën.

Een persoonlijke aanpak staat centraal binnen de begeleiding. Ik werk daarbij samen met een deskundig team die expertises hebben op verschillende gebieden. Op deze manier werk ik samen met jou naar een blijvende oplossing toe. Ik werk binnen GeestenVrij volgens een unieke Stap voor Stap werkwijze, waarbij een professionele begeleiding, transparantie en een goede vertrouwensbasis altijd het uitgangspunt is. 

Jouw mening

Ik wil graag je mening vragen over de website. Zou je voor mij de enquête willen invullen?