Geleide meditaties

Het kunnen omgaan met geesten en energieën draait zoals je wel zult weten niet alleen om het verwijderen ervan. Er is meer voor nodig dan dat alleen. Eigenlijk zei ik het al dat de oplossing hem vooral zit in het ermee leren omgaan. Vaak als je geesten of energieën waarneemt dan blijf je dit vaak ook op een bepaalde manier wel doen. 

Dan is het heel fijn als je er op een prettige manier mee kunt leren omgaan. Deze daarop speciaal uitgezochte meditaties zijn daar een helpende hand bij. Ik nodig je graag uit het eens te proberen.

Er zijn meditaties voor zowel volwassenen als kinderen beschikbaar. Wil je ondanks de meditaties toch meer begeleiding in het leren omgaan met geesten en energieën? Dat kan natuurlijk! Neem hiervoor gerust contact met mij op. Dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Meditaties voor kinderen

De kindermeditaties zijn speciaal voor kinderen bedoeld. De meditaties helpen kinderen te ontspannen, te focussen en spannende situaties te overwinnen. De meditaties zijn leuk en heel toegankelijk ingesproken. 

Don`t copy text!