Ik zie Geesten

Ik ben Patrick Dijkshoorn, psycho- energetisch therapeut, eigenaar van deze bijzondere praktijk GeestenVrij en niet schrikken, ik zie geesten.

Eind jaren 80 merkte ik dat ik soms meer kon zien dan dat er in werkelijkheid was. Ik zag als kind mijn overleden tante in de avond regelmatig aan mijn bed verschijnen. Dit was voor mij een totaal niet te bevatten fenomeen. Hierdoor ben ik als kind mij gaan afzonderen en begon ik de mensen rondom mij heen steeds minder te begrijpen. Ik liep daardoor vast op school en thuis kon ik daardoor ook steeds minder mijn draai vinden. Nadat ik ouder werd ben ik haar verschijningen en het fenomeen geestverschijningen in het algemeen meer gaan begrijpen. Waardoor de balans in mijn leven ook weer is teruggekeerd. En het zien van geesten is inmiddels een bijzondere aanvulling in mijn leven geworden.

Vanuit mijn jeugd heb ik dus ervaren welke impact het waarnemen van geestverschijningen kan hebben op je leven. Want geesten bestaan dus écht!

Het is mij inmiddels wel duidelijk dat niet alles in het leven direct te verklaren is. Wanneer je bijvoorbeeld iemand ziet lopen die er niet fysiek kan zijn zoals een overleden tante, lampen die om een onduidelijke redenen vanzelf aan gaan, een niet te verklaren aanwezige tocht voelen of voetstap geluiden horen. Allemaal factoren die uitnodigen om eens verder te gaan kijken in een richting waar je het normaal niet direct zou gaan zoeken. 

In de ruim 20 jaar dat ik nu dit werk doe zie ik dat de geestenwereld geen losstaand onderdeel van onze maatschappij is. Het is meer met ons verbonden dan dat we in eerste instantie soms zouden denken. De jaren tachtig zijn voor mij daar een duidelijk voorbeeld van. Ik dacht destijds zelf wel even het geesten probleem op te lossen door ze te verwijderen of te verjagen. Alleen kwam ik er al snel achter als je geesten ziet dat het verwijderen en verjagen niet altijd een blijvende oplossing is. Want wat doe je als je tante, je oma, opa of een hele goede vriend bij je verschijnt? 

Die verjaag je niet, toch?! De oplossing ligt dan ook ergens waar je hem zeker niet zo snel zou verwachten. Er voor jezelf er mee om leren gaan en het een onderdeel van je leven laten zijn. Die oplossing hielp mij de balans terug te vinden in wie ik ben. Ik zie geesten, dat maakt mij bijzonder om wie ik ben en ontzettend trots op wie ik mag zijn. 

Met GeestenVrij heb ik inmiddels veel ervaring opgebouwd en ben ik specialist geworden op het gebied van vraagstukken en begeleiding rondom geesten en energetische energie. In mijn praktijk begeleid ik kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen. De basis van iedere begeleiding bestaat uit niet alleen het verwijderen van geesten en energetische energie. Juist de materie inzichtelijk maken en misschien wel het aller belangrijkste ermee leren omgaan.

Ben je zelf opzoek naar begeleiding of heb je vragen ergens over? Laat het mij weten, ik help je graag verder!