Ik zie geesten

Ik ben Patrick Dijkshoorn. Eind jaren tachtig merkte ik, dat ik soms meer kon zien dan er in werkelijkheid was. Zo zag ik mijn overleden tante regelmatig bij mij verschijnen. Zij liet mij kennismaken met een wereld waarvan ik het bestaan niet wist. Ik leerde beelden van historische verledens te duiden, te communiceren met overleden personen en energieën vanuit de omgeving interpreteren.  

In het begin vond ik het allemaal best spannend en benauwend. Naarmate ik steeds meer met de geestenwereld vertrouwd raakte, ontdekte ik langzaamaan dat de geesten die ik zag in de basis helemaal geen kwaad in de zin hadden. Sindsdien heb ik veel bijzondere dingen meegemaakt en zien gebeuren op het paranormaal en spiritueel vlak. 

In de twintig jaar dat ik nu dit werk doe zie ik dat de geestenwereld geen losstaand iets is. Het is meer met ons verbonden dan dat we in eerste instantie zouden denken. De jaren tachtig zijn voor mij daar een voorbeeld van. Ik dacht het geesten probleem wel op te lossen door ze te verwijderen. Alleen kwam ik er al snel achter dat een blijvende oplossing daarin niet lag. De sleutel lag ergens waar ik hem niet verwachte, als je geesten ziet is het doel ermee leren omgaan en het een onderdeel van je leven durven laten zijn. 

Toen ik mijzelf dit realiseerde viel er een werkelijke deken van rust over me heen. De geestenwereld hoort bij mij, het is wie ik ben. Ik ben er ontzettend trots op dat ik omringd ben met zowel zichtbare als onzichtbare liefdevolle mensen. 

Don`t copy text!