Ik zie geesten

Ik ben Patrick Dijkshoorn. Eind jaren tachtig merkte ik, dat ik soms meer kon zien dan er in werkelijkheid was. Zo zag ik mijn overleden tante regelmatig bij mij verschijnen. Zij liet mij kennismaken met een wereld waarvan ik het bestaan niet wist. Ik leerde beelden van historische verledens te duiden, te communiceren met overleden personen en energieën vanuit de omgeving interpreteren.  

In het begin vond ik het allemaal best spannend en benauwend. Naarmate ik steeds meer met de geestenwereld vertrouwd raakte, ontdekte ik langzaamaan dat de geesten die ik zag in de basis helemaal geen kwaad in de zin hadden. Sindsdien heb ik veel bijzondere dingen meegemaakt en zien gebeuren op het paranormaal en spiritueel vlak. 

In de twintig jaar dat ik nu dit werk doe zie ik dat de geestenwereld geen losstaand iets is. Het is meer met ons verbonden dan dat we in eerste instantie zouden denken. De jaren tachtig zijn voor mij daar een voorbeeld van. Ik dacht het geesten probleem wel op te lossen door ze te verwijderen. Alleen kwam ik er al snel achter dat een blijvende oplossing daarin niet lag. De sleutel lag ergens waar ik hem niet verwachte, als je geesten ziet is het doel ermee leren omgaan en het een onderdeel van je leven durven laten zijn. 

Toen ik mijzelf dit realiseerde viel er een werkelijke deken van rust over me heen. De geestenwereld hoort bij mij, het is wie ik ben. Ik ben er ontzettend trots op dat ik omringd ben met zowel zichtbare als onzichtbare liefdevolle mensen. 

Patrick

Historische verhalen

In mijn vorige coachingspraktijk, De Drie Coaching, waar ik kinderen met hooggevoeligheid begeleide, kwam ik steeds meer in aanraking met de combinatie van hooggevoeligheid en geesten. Ik zag steeds meer de worsteling van de kinderen en de ouders rondom dit thema. Een vriendin van mij herkende dezelfde worsteling met haar zoontje. Dankzij mijn paranormale gave heb ik haar en haar zoontje goed kunnen helpen waardoor het nu weer super goed met hun gaat.

Met dit verhaal is zij naar het weekblad Mijn Geheim gegaan en van daaruit zijn meerdere bijzondere verhalen ontstaan en daarmee werden ook de eerste wortels van GeestenVrij in de aarde gezet. 

Spookt het hier?

Tim huilt erg veel, heeft een ernstige allergie en er gebeuren regelmatig van die vreemde, niet direct te verklaren dingen rondom het kleine mannetje. Zijn moeder Miranda begrijpt er helemaal niets van. Wat zou er toch aan de hand kunnen zijn met haar zoontje?

Jayden is een oude ziel

Jayden wordt een beetje verlegen onder alle belangstelling. Hij drentelt op en neer tussen zijn vaders laptop, waarop hij een spelletje doet, en de veilige schoot van zijn moeder. Cherie legt intussen in grote lijnen uit waarom zij en Rob zich zorgen maken om hun jongste zoon. Ze verteld over Makker, over de vele onzichtbare vriendjes en over de bijzondere gave die Jayden lijkt te bezitten. 

Hij jaagt ons de stuipen op het lijf

Cherie heeft in Jayden’s korte leven al zo veel opmerkelijke dingen met hem meegemaakt, dat ze haast struikelt over de voorbeelden. ‘Toen ik zwanger was van Jayden, is mijn oma overleden. Ik heb haar toen gevraagd of ze mijn kindje wilde beschermen. De eerste keer dat Jayden een foto van haar zag, zal hij anderhalf zijn geweest. Ik had nog niet gezegd wie het was, maar dat was ook niet nodig. Hij speelde met de foto en zei: ‘Opoe. Die komt mij kusjes geven.’

Bezocht door zielen

Maya krijgt al sinds haar vroege jeugd ‘s nachts bezoek van ongelukkige, dolende zielen. Bovendien voelt ze met grote regelmaat de aanwezigheid van haar overleden opa. Bij een lezeressenactie won ze een huisbezoek van spiritueel coach Patrick. Met hem praat ze over haar bijzondere ervaringen.

Don`t copy text!