Ik zie Geesten

Ik ben Patrick Dijkshoorn, psycho- energetisch therapeut en eigenaar van deze bijzondere praktijk genaamd GeestenVrij.

Eind jaren 80 merkte ik dat ik soms meer kon zien dan dat er in werkelijkheid was. Dit was voor mij een totaal niet te bevatten fenomeen, waardoor ik als kind mij steeds meer afzonderde en niets meer begreep van de mensen om mij heen. Ik liep steeds meer vast op school en thuis kon ik mijn draai ook steeds minder vinden. Nadat ik ouder werd ben ik het fenomeen steeds meer gaan begrijpen en raakte ik er steeds vertrouwder mee. Vanuit mijn jeugd heb ik leren zien welke invloed het kan hebben op iemands leven, want geesten bestaan dus écht!

Het is mij inmiddels wel duidelijk dat niet alles in het leven direct te verklaren is. Wanneer je bijvoorbeeld iemand ziet lopen die er niet fysiek kan zijn zoals een overleden tante, lampen die om een onduidelijke redenen vanzelf aan gaan of er hangt een niet te verklaren bedompte sfeer in je huis. Allemaal factoren die uitnodigen om eens verder te gaan kijken in een richting waar je het normaal niet direct zou gaan zoeken. 

Sinds 20 jaar heb ik mij bekwaamd in de begeleiding van mensen bij het verwijderen van geesten als het leren omgaan met geestverschijningen en energetische energieën.

In de twintig jaar dat ik nu dit werk doe zie ik dat de geestenwereld geen losstaand iets is. Het is meer met ons verbonden dan dat we in eerste instantie zouden denken. De jaren tachtig zijn voor mij daar een expliciet voorbeeld van. Ik dacht het geesten probleem zelf wel even op te lossen door ze te verwijderen. Alleen kwam ik er al vrij snel achter dat dit zeker niet een blijvende oplossing was. De sleutel lag ergens waar ik hem zeker niet verwachte. Ermee leren omgaan en het een onderdeel van je leven durven laten zijn, dat is de exacte plek waar de uiteindelijke sleutel tot de oplossing lag. 

Met GeestenVrij heb ik inmiddels veel expertise opgebouwd en ben ik specialist geworden op het gebied van vraagstukken en begeleiding rondom geesten en energetische energieën. In mijn praktijk begeleid ik kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen. De basis van de begeleiding bestaat uit; verwijderen van geesten en energetische energieën, de materie inzichtelijk maken en er vertrouwd mee leren worden.

Ben je zelf opzoek naar begeleiding of heb je vragen ergens over? Laat het mij weten, ik help je graag verder!