Meditatie Lessen

Mediteren is niet zo stoffig als we in eerste instantie zouden denken. Het beeld dat je met je benen gekronkeld op een kussen moet zitten klopt zeker niet. Het fijne van mediteren is dat het op zoveel verschillende manieren kan. Waardoor het voor iedereen mogelijkheden biedt om zich op vele gebieden te kunnen ontwikkelen.

De essentie van mediteren is om op wijze van persoonlijke verdieping je geest te trainen waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor geestelijke ontwikkeling. Met als doel het bewuster om leren gaan met al je innerlijke mogelijkheden en de keuzes die je daarin hebt.

In de meditatie lessen richten we ons op het stimuleren, kalmeren en verhelderen van de geest. In de lessen leer je niet alleen jezelf te ontspannen. We gaan ook op een innerlijke ontdekkingsreis naar wie we in essentie zelf zijn, hoe we naar de toekomst kijken en hoe we weer in balans kunnen komen. De lessen zijn inspirerend, variërend en het zal de nieuwsgierigheid naar wie jezelf in essentie bent prikkelen.

Aan jou als cursist vraag ik je wel om iedere les vrolijkheid en een gezonde doses humor mee te nemen. Dit zijn noodzakelijke ingrediënten voor de gehele innerlijke ontdekkingsreis die je gaat maken.

De meditatie lessen zijn individueel of in groepsverband te volgen. De lessen kunnen eenvoudig via de webagenda worden geboekt.

Praktische informatie

Datum
01 september 2020

Individueel
Via aanmelding 

Tijd
19:00 uur t/m
21:00 uur

Tarief
Individueel
€ 37,50 per les 

Groep
€ 199,00 zes lessen

Locatie
GeestenVrij
Brugakker 5899
3704 MX Zeist