Begeleiding omgaan met geesten en energetische energieën

Ik start de begeleiding altijd met het luisteren naar jou verhaal over jouw ervaringen met geesten en energetische  energieën. Vandaar uit gaan we samen op basis van verschillende oefeningen die zijn gebaseerd op: intuïtief waarnemen, intuïtief handelen en het vinden van een energetische balans aan de slag. We beginnen met het onderscheid leren maken tussen geesten en energetische  energieën. En hoe je het positieve en het negatieve van elkaar kunt onderscheiden.

Daarbij komen vaak emoties en gevoelens om de hoek kijken. We gaan kijken waar deze staan in relatie tot je eigen emoties en gevoelens. En welke in relatie staan met de materie van geesten en energieën. Hiermee creëren we de eerste basis in het omgaan met geesten en energetische energieën.

De tweede basis en daarmee ook het fundament creëren we op basis van het verder leren duiden van intuïtieve informatie. Onzekerheid in het duiden buigen we met behulp van praktische en gerichte oefeningen om naar zelfverzekerdheid. Jezelf goed afschermen speelt hier een belangrijke rol in. Je leert intuïtief de regie voeren in het omgaan met geesten en energetische energieën.

Als het fundament is gecreëerd dan ben jezelf instaat om nuchter, relaxt, positief en zelfverzekerd om te gaan met geesten en energetische energieën. 

De begeleiding bestaat gemiddeld uit zes sessies van één tot twee uur en worden individueel op de praktijklocatie gegeven. 

Neem contact op...

Don`t copy text!