medium geesten verwijderen

Patrick Dijkshoorn

Psycho- Energetisch Therapeut

Erkennen van elkaars vakkundigheid creëert mogelijkheden en kansen. 

Ik ben Patrick Dijkshoorn en Psycho- Energetisch Therapeut. Psycho- energetisch therapie is een begeleidingsvorm die cliënten helpt in hun zoektocht naar psychisch en energetisch welzijn. Deze therapie baseert zich op de kennis en studie van intuïtieve, energetische en spirituele ontwikkeling en counselingsmethodieken zoals: het waarnemen, lezen en harmoniseren van het energieveld en de aura en chakra’s. Daarnaast wordt er gewerkt met adem- en ontspanningstechnieken, toegepaste imaginatie (T.I.), dromen, tekeningen en ondersteunende gespreksbegeleiding.

Vanuit deze achtergrond in combinatie met mijn gave om geesten en energieën waar te nemen, kan ik een goede begeleiding aanbieden bij vraagstukken en problemen rondom geesten en energieën. 

Als directeur van GeestenVrij streef ik ook naar meer erkenning voor het onderwerp. Dit probeer ik onder andere te bereiken door de samenwerking op te zoeken met de reguliere gezondheidszorg en andere zorgverleners. 

Patrick

De oorsprong van GeestenVrij

Vanuit de begeleiding van volwassenen en kinderen met hooggevoeligheid binnen mijn vorige praktijk De Drie Coaching kwam ik steeds meer in aanraking met geesten en energieën. Ik zag de worsteling rondom dit thema, een worsteling die ikzelf al te goed herken. Dankzij de support van een vriendin zijn er een aantal mooie verhalen verschenen in het weekblad Mijn Geheim, die je hieronder kunt lezen. En zo is GeestenVrij langzaamaan ontstaan. Bedankt daarvoor!

Spookt het hier?

Tim huilt erg veel, heeft een ernstige allergie en er gebeuren regelmatig van die vreemde, niet direct te verklaren dingen rondom het kleine mannetje. Zijn moeder Miranda begrijpt er helemaal niets van. Wat zou er toch aan de hand kunnen zijn met haar zoontje?

Jayden is een oude ziel

Jayden wordt een beetje verlegen onder alle belangstelling. Hij drentelt op en neer tussen zijn vaders laptop, waarop hij een spelletje doet, en de veilige schoot van zijn moeder. Cherie legt intussen in grote lijnen uit waarom zij en Rob zich zorgen maken om hun jongste zoon. Ze verteld over Makker, over de vele onzichtbare vriendjes en over de bijzondere gave die Jayden lijkt te bezitten. 

Hij jaagt ons de stuipen op het lijf

Cherie heeft in Jayden’s korte leven al zo veel opmerkelijke dingen met hem meegemaakt, dat ze haast struikelt over de voorbeelden. ‘Toen ik zwanger was van Jayden, is mijn oma overleden. Ik heb haar toen gevraagd of ze mijn kindje wilde beschermen. De eerste keer dat Jayden een foto van haar zag, zal hij anderhalf zijn geweest. Ik had nog niet gezegd wie het was, maar dat was ook niet nodig. Hij speelde de foto en zei: ‘Opoe. Die komt mij kusjes geven.’

Bezocht door zielen

Maya krijgt al sinds haar vroege jeugd ‘s nachts bezoek van ongelukkige, dolende zielen. Bovendien voelt ze met grote regelmaat de aanwezigheid van haar overleden opa. Bij een lezeressenactie won ze een huisbezoek van spiritueel coach Patrick. Met hem praat ze over haar bijzondere ervaringen.

Jouw mening

Ik wil graag je mening vragen over de website. Zou je voor mij de enquête willen invullen?