Adviezen

Ik heb een zestal basis adviezen geschreven in het omgaan met de wereld van geesten en energieën. Deze adviezen dragen er aan bij dat geesten en of energieën geen directe negatieve invloed op je hebben.

1.) Wees niet bang of boos

Wees niet bang voor een geest. Door angstig te zijn begrijpt de geest niet meer wat er aan de hand is. Hij is namelijk in de veronderstelling dat hij normaal met je kan communiceren. Als je dan bang of boos wordt, voelt de geest (of eigenlijk de overleden persoon) zich niet gehoord, waardoor hij gefrustreerd kan raken. Hij gaat dan nog meer z’n best doen om contact met je te krijgen.

2.) Brand geen salie tegen geesten

Reinig je huis nooit met salie, ook al wordt dit overal geadviseerd. Het gebruik van salie voelt voor een geest hetzelfde als wat zoutzuur voor een mens voelt. De geest zal zich extreem aangevallen voelen. Dit maakt dat de aanwezigheid van de klachten na een korte periode van rust veel intenser terug zullen keren.

3.) Draai geen glaasje

Draai geen glaasje om in contact te komen met een nabestaande en/of geesten. Glaasje draaien is een zeer gevaarlijk spel. Het vormt een gemakkelijke toegangsweg voor zeer ‘zware negatieve’ geesten en de daarbij behorende energie. De gevolgen door het glaasje draaien kunnen een dermate blijvende invloed hebben op je leven, wat verder kan leiden tot ernstige psychoses en psychische schade.

Als je weinig tot geen ervaring hebt op dit gebied, is het ontzettend moeilijk het onderscheid te maken tussen het goede en kwade. Dit maakt het spel uiteindelijk ook zo gevaarlijk, omdat je in de basis niet weet wat je moet doen als het echt mis gaat.

4.) Voer geen reinigingsrituelen uit

Voer geen reinigingsrituelen uit. Een geest is een overleden persoon die alleen om hulp vraagt en geholpen wil worden. Door het uitvoeren van reinigingsrituelen ontstaat er bij de geest, die vaak nog aan de aarde is verbonden, het gevoel dat jij hem aanvalt. Wat indirect ook zo is. Het reinigingsritueel zorgt ervoor dat de aanwezige geest een negatieve tegenreactie geeft. Met als gevolg dat er weer meerdere geesten worden aangetrokken. Het uitvoeren van reinigingsrituelen vergroten dus het probleem.

5.) Gebruik geen drugs

Drugs en andere verdovende middelen creëren een makkelijke toegangsweg voor zware ‘negatieve’ geesten. De gevolgen van drugs op het gebied van geesten en energieën kunnen een dermate blijvende invloed hebben op je leven, wat verder kan leiden tot ernstige psychoses en psychische schade. Gebruik dus nooit drugs en of andere verdovende middelen (!)

6.) Durf om hulp te vragen

Er zijn veel verschillende oorzaken aan te wijzen rondom de aanwezigheid van geesten en energieën. De aanwezigheid van geesten en energieën heeft een invloed op je dagelijkse leven, denkend aan; je niet prettig voelen in je eigen huis, een innerlijke onrust ervaren en een niet te verklaren aanwezigheid in huis voelen.

Doordat er een taboe ligt op het onderwerp en het vaak ook niet wordt begrepen door anderen, is om hulp durven vragen vaak een drempel.   

Daag jezelf uit om de drempel over te stappen en ervaar het effect van goede hulp. Ontdek zelf hoe begrijpelijk de materie van geesten en energieën eigenlijk is.

Don`t copy text!