Richtlijnen

Ik hanteer binnen GeestenVrij zes richtlijnen om een geesten vrij leven te waarborgen. Deze zes richtlijnen spelen een essentiële rol binnen mijn begeleidingstrajecten. Door jarenlange ervaring weet ik wat de aanwezigheid van geesten met je kan doen. Daarom bied ik een goede professionele begeleiding aan bij het verwijderen van geesten op basis van de onderstaande richtlijnen. 

1.) Wees niet bang of boos

Wees niet bang voor een geest, door angstig te zijn begrijpt de geest niet meer wat er aan de hand is. Hij is namelijk in de veronderstelling dat hij normaal met je kan communiceren. Als je dan bang of boos wordt voelt de geest (of eigenlijk de overleden persoon) zich niet gehoord. Waardoor hij gefrustreerd kan raken. Hij gaat dan nog meer z’n best doen om contact met je te krijgen.

2.) Brand geen salie tegen geesten

Reinig je huis nooit met salie, ook al wordt dit overal geadviseerd. Het gebruik van salie voelt voor een geest hetzelfde als wat zoutzuur voor een mens voelt. De geest zal zich extreem aangevallen voelen. Dit maakt dat de aanwezigheid van de klachten na een korte periode van rust veel intenser terug zullen keren.

3.) Draai geen glaasje

Draai geen glaasje om in contact te komen met een nabestaande en/of geesten. Glaasje draaien is een zeer gevaarlijk spel. Het vormt een gemakkelijke toegangsweg voor zeer ‘zware negatieve’ geesten en de daarbij behorende energie. De gevolgen door het glaasje draaien kunnen een dermate blijvende invloed hebben op je leven. Wat verder kan leiden tot ernstige psychoses en psychische schade.

Als je weinig tot geen ervaring hebt op dit gebied, is het ontzettend moeilijk het onderscheid te maken tussen het goede en kwade. Dit maakt het spel uiteindelijk ook zo gevaarlijk, omdat je in de basis niet weet wat je moet doen als het echt mis gaat.

Als je weinig of geen ervaring hebt op dit gebied, is het ontzettend moeilijk het onderscheid te maken tussen het goede en kwade. Dit maakt het uiteindelijk ook gevaarlijk omdat je niet weet wat je moet doen als het echt mis gaat.

4.) Voer geen reinigingsrituelen uit

Voer geen reinigingsrituelen uit. Een geest is een overleden persoon die alleen om hulp vraagt en geholpen wil worden. Door het uitvoeren van reinigingsrituelen ontstaat er bij de geest, die vaak nog aan de aarde is verbonden, het gevoel dat jij hem aanvalt. Wat indirect ook zo is. Het reinigingsritueel zorgt ervoor dat de aanwezige geest een negatieve tegen reactie geeft. Met als gevolg dat er weer meerdere geesten worden aangetrokken. Het uitvoeren van reinigingsrituelen vergroten dus het probleem.  

5.) Het goed oplossen kost tijd

Doordat er veel verschillende oorzaken zijn van problemen rondom geesten en energieën, heeft het oplossen ervan tijd nodig. En daarmee ook geduld vanuit jouzelf. Het is onmogelijk en zeker niet realistisch om problemen rondom geesten en energieën snel te willen oplossen. Als de problemen niet op een goede manier worden opgelost, is het risico dat er uiteindelijk niets opgelost wordt aanzienlijk groot.

6.) Gebruik geen drugs

Drugs en andere verdovende middelen creëren een makkelijke toegangsweg voor zware ‘negatieve’ geesten. De gevolgen van drugs op het gebied van geesten en energieën kunnen een dermate blijvende invloed hebben op je leven. Wat verder kan leiden tot ernstige psychoses en psychische schade. Gebruik dus nooit drugs en of andere verdovende middelen (!)

Jouw mening

Ik wil graag je mening vragen over de website. Zou je voor mij de enquête willen invullen?