Tarieven

Heb je vragen over de tarieven of wil je ergens meer informatie over hebben? Voel je dan vrij en neem gerust contact op.

Persoonlijk Oriënterend Gesprek

Het persoonlijk oriënterend gesprek is er voor bedoeld om jezelf te oriënteren of de dienstverlening van GeestenVrij bij jou past en aansluit. Een afspraak kan gemakkelijk via de webagenda worden gemaakt.

Persoonlijk Oriënterend Gesprek
Gratis

Locatiebezoek

Het locatiebezoek bestaat uit; een telefonische intake, één locatiebezoek bij jou thuis en één telefonisch voortgangs- evaluatiegesprek.

Locatiebezoek Provincie Utrecht
€ 167,00

Locatiebezoek Overige Provincies
€ 225,00

Voortgangs- evaluatiegesprekken
€ 15,00 per 20 minuten

 

Psycho- Energetische Therapie

Psycho- Energetische Therapie is bedoeld voor iedereen die zichzelf intuïtief, energetisch en spiritueel beter wil leren begrijpen. In de begeleiding geef ik je praktische inzichten in het beter om leren gaan met je eigen energie als zowel de energetische energie.

Psycho- Energetische Therapie
€ 75,00 per uur

Meditatie Lessen

Op wijze van persoonlijke verdieping trainen we onze geest waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor geestelijke ontwikkeling. Met als doel het bewuster om leren gaan met al je innerlijke mogelijkheden en de keuzes die we daarin hebben.

Individuele Lessen
€ 37,50 per les

Groepslessen
€ 199,00 per zes lessen

Tijdens deze cursus ga je op een heuse energetische ontdekkingstocht door de wonderen wereld van je intuïtie. We gaan opzoek naar wat onze intuïtie ons verteld en ontdekken wat we er allemaal mee kunnen. 

Driedaagse cursus
‘Energetisch in Balans’

€ 386,00