Trainingsdag

Een unieke training op de prachtige praktijklocatie in Zeist. Leer binnen een kleinschalig groepsverband omgaan met de waarnemingen van geesten en energieën. Een trainingsdag die vol zit met verwondering, verbazing en herkenning.

Locatie: GeestenVrij , Brugakker 5899, 3703 MX Zeist. 
Datum: Voorjaar/ zomer 2019 
Tijd10:00 uur  tot: 17:00 uur
Deelname: € 125,00 p/p  Inbegrepen: Koffie, thee, lunch en materiaal

Deze trainingsdag is opgebouwd uit drie les thema’s. Het omgaan met geesten en energieën staat hierin centraal. De lessen zullen zowel binnen op de praktijklocatie als buiten in de schitterende natuur van Zeist worden gegeven.

1. Herkenning geeft ruimte

We beginnen deze trainingsdag met een gezamenlijke kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee. Waar de inspirerende gesprekken vervolgens langzaamaan overgaan in het thema ‘Herkenning geeft ruimte’. Door elkaars ervaringen te delen op het gebied van geesten en energieën, ontdek je dat er meer mensen zijn met soortgelijke ervaringen. Deze herkenning zal ruimte geven voor een leuke creatieve brainstorm sessie.

In de creatieve brainstorm sessie gaan we associaties, verbanden en relaties leggen op het gebied van de energetische wereld van geesten en energieën. In deze brainstorm sessie zal je worden uitgedaagd om anders over de materie te gaan denken. 

Lunch

Rond de klok van twaalf zullen we gaan lunchen. Heerlijke broodjes die worden verzorgd door Eat & Joy aangevuld met een eigen vers gemaakte soep.

Mochten er specifieke wensen zijn betreft de lunch?
Vermeld dit dan even in het toelichtingsveld van het aanmeldformulier.

2. Vertrouwen in je intuïtie

Na de lunch gaan we leren te vertrouwen op de intuïtie. Dit is een belangrijk ingrediënt om te kunnen omgaan met geesten en energieën. We gaan dan ook praktisch aan de slag midden in de prachtige natuur. De verbanden en relaties die we eerder hebben gelegd, daar gaan we nu de bijbehorende geesten en soorten energieën bij leren ervaren. Door de oefeningen leer je steeds meer te vertrouwen in je eigen intuïtie. 

De eenvoud te samen met de puurheid van de materie zal eveneens voor verbazing en verwondering zorgen. 

3. Onderscheiden en doen

Vanuit de verbazing en verwondering gaan we een analyse maken om onderscheid te kunnen maken, tussen geesten en de verschillende soorten energieën. Om deze analyse te kunnen maken beginnen we eerst met een drietal vragen:

1.) Gaat het om een geest of een energie?
2.) Voelt het positief of negatief?
3.) Staat mijn eigen emotie er los van?

Na het delen van elkaars ervaringen en door de trainer aangereikte instrumenten gaan we verder naar de vierde vraag:

4.) Wat zou ikzelf nu kunnen gaan doen?

Je gaat op basis van zowel je eigen als de aangereikte kennis leren handelen. Het onbekende en onbeminde gevoel zal plaats maken voor herkenning en vertrouwen.

We zullen deze trainingsdag daarna afsluiten met een bijzondere meditatie in de natuur. Waarna er nog ruimte is om met elkaar na te praten over de ervaringen van de dag. 

Aanmelden trainingsdag

Jouw mening

Ik wil graag je mening vragen over de website. Zou je voor mij de enquête willen invullen?